Official site of TEKNAMOTOR wood chipper, brush chipper, wood chippers, brush chippers, chipper, chippers, shredder, shredders, wood choppers, stump cutter, waste grinders, mills
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

SE ALLA ANORDNINGAR

Om oss

Företaget Teknamotor började sin verksamhet år 1992.

Tack vare vår mångåriga erfarenhet och uthållighet är vi bland de ledande företag som erbjuder utrustning för träbearbetning.

Vi tillverkar:
 

  • Mobila certifierade trum- och skivflishuggare (kross) till grenar och träavfall.
  • Stationära trum- och skivflishuggare för sågverk med tillbehör såsom band- och vibrationssystem för lastning och transport (matare, vibrationsbord, kedjebord) i olika längder och bredder, anpassade till kundens individuella behov.
  • Hammarkvarnar till flis och halm.
  • Fräsar för stubbslipning efter.


Vår mångåriga erfarenhet inom design och tillverkning av maskiner för krossning av träavfall garanterar att vi kan erbjuda professionell hjälp med att välja en maskin enligt dess kapacitet och syfte. Tack vare vår välutbildade personal och samarbete med kunderna kan vi tillverka maskiner som är anpassade till kundernas individuella behov. Den höga kvaliteten och tillförlitligheten av våra maskiner gör de tjänster som erbjuds av de företag som samarbetar med oss mer attraktiva.
 

 

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
tillbaka till toppen